Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

Veiligheidskeuringen, beproeving en inspectie op maat.


Openingstijden:
Ma: 08:00 - 17:00
Di: 08:00 - 17:00
Wo: 08:00 - 17:00
Do: 08:00 - 17:00
Vr: 08:00 - 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

Sinds 2007 zet Besd Engineering zich vol enthousiasme in voor een veilige en gezonde werkomgeving, door zich te focussen op keurings- en inspectieactiviteiten, waarbij het streven is om onze opdrachtgevers te voorzien van een eerlijk en transparant advies over de arbeidsmiddelen en machines die zij gebruiken.

Veiligheidskeuringen zijn van vitaal belang omdat ze o.a. mensenlevens beschermen door gevaren en defecten op te sporen voordat ze ongevallen veroorzaken, letsel en ziekte voorkomen bij werknemers en gebruikers, helpen bij wettelijke naleving, waardoor juridische problemen worden voorkomen, eigendommen en apparatuur beschermen tegen schade, operationele efficiëntie verbeteren door storingen te verminderen, organisatiereputatie en vertrouwen opbouwen, risico's beheren en aansprakelijkheidsrisico's minimaliseren, en bovenal werknemersbetrokkenheid vergroten en een positieve werkomgeving bevorderen.

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

Hoeveel kilo hangt er in de kraan? Raad jij het gewicht?

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.