Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

Krotech is gespecialiseerd in alles op het gebied van droogijs. Voor de verkoop en verhuur van droogijs reiniging machines en de productie van droogijs bent u bij ons aan het juiste adres.


Openingstijden:
Ma: 08:00 - 17:00
Di: 08:00 - 17:00
Wo: 08:00 - 17:00
Do: 08:00 - 17:00
Vr: 08:00 - 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

Krotech is gespecialiseerd in alles op het gebied van droogijs. Droogijs is een vaste vorm samengeperste CO2 en is zeer effectief en efficiënt inzetbaar voor zeer uiteenlopende doeleinden zoals:

  • Reiniging; hierbij kunt u denken aan allerlei soorten industrieën zoals automobiel, voedingsmiddelen, grafische, kunststof, farmaceutische, medische industrie en nog veel meer.
  • Voor Koelen en vriezen; kunt u denken aan: vlees, vis, deegwaren, medicijnen, vaccins, etc. 
  • Sfeereffecten; sfeer verhogend rook effect denk hierbij aan: catering, restaurants en festivals.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Verkoop en verhuur van droogijs reiniging machines.
  • Verkoop en verhuur van bijbehorende compressoren.
  • Verkoop van droogijs productie machines.
  • Droogijs verkoop, eigen productie.  
  • Droogijs reiniging werkzaamheden.  

 

Sinds dit jaar hebben wij naast onze droogijs activiteiten ook nog een andere machine in ons assortiment.  Wij zijn importeur van een machine voor herbicidevrije onkruidbestrijding (herbiciden zijn chemische bestrijdingsmiddelen en die worden hierbij dus niet gebruikt).  De machine werkt met warm water ca. 100 graden Celsius en foam/schuim, het schuim is een met natuurlijke middelen samengesteld product.  Door het gebruik van het schuim wordt de temperatuur langer vast gehouden op het te verdelgen onkruid waardoor de hitte ook in de wortel wordt opgenomen voor het beste resultaat.

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

We zien u graag tijdens onze Open Bedrijvendag voor een kijkje achter de schermen en verschillende demonstraties. Ook is er een springkussen en zijn er heerlijke versnaperingen aanwezig.

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.