Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

Door onze ruim 30 jarige ervaring in de palletindustrie, beschikken wij over de kennis en kunde om bedrijven te voorzien in al hun pallet behoeften. Als het nou gaat om standaard of maatwerk pallets, wij kunnen het leveren.


Openingstijden:
Ma: 08:00 - 17:00
Di: 08:00 - 17:00
Wo: 08:00 - 17:00
Do: 08:00 - 17:00
Vr: 08:00 - 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

Wij zijn MS Pallets, een toonaangevend bedrijf in de palletindustrie met een sterke focus op duurzaamheid en klanttevredenheid. Ons bedrijf is opgericht met als doel om hoogwaardige palletoplossingen te bieden aan een breed scala van industrieën en klanten over de hele wereld.

 

Onze missie: Bij MS Pallets is onze missie om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door innovatieve, milieuvriendelijke en kostenefficiënte palletoplossingen te leveren. We streven ernaar om bij te dragen aan een duurzamere toekomst door te focussen op hergebruik, recycling en verantwoord bosbeheer.

 

Onze waarden

Duurzaamheid: Wij geloven sterk in de verantwoorde omgang met houtbronnen en streven ernaar om pallets te produceren die herbruikbaar zijn en weinig impact hebben op het milieu.

 

Kwaliteit: Onze toewijding aan kwaliteit is ongeëvenaard. We streven ernaar om pallets te produceren die voldoen aan de hoogste normen en specificaties van de industrie.

 

Klantgerichtheid: Bij MS Pallets staat de klant altijd centraal. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, en we werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte palletoplossingen te bieden die aan hun eisen voldoen.

 

Innovatie: We blijven streven naar innovatie in onze productieprocessen en materialen om onze klanten de meest geavanceerde palletoplossingen te kunnen bieden.

 

Onze producten en diensten: Bij MS Pallets bieden we een breed scala aan palletproducten en -diensten, waaronder:

 

Standaard pallets: We produceren en leveren standaardpallets in verschillende maten en specificaties om aan de behoeften van verschillende industrieën te voldoen.

 

Maatwerk: We begrijpen dat sommige toepassingen specifieke palletafmetingen en -specificaties vereisen. Daarom bieden we op maat gemaakte palletoplossingen om aan deze unieke eisen te voldoen.

 

Palletreparatie en -recycling: We zijn toegewijd aan het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik. Daarom bieden we palletreparatiediensten en de mogelijkheid tot recyclen van gebruikte pallets.

 

Logistieke ondersteuning: We bieden uitgebreide logistieke ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze pallets veilig en efficiënt bij onze klanten worden afgeleverd.

 

Bij MS Pallets zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. We kijken ernaar uit om samen te werken met bedrijven in verschillende sectoren en hen te voorzien van hoogwaardige palletoplossingen die aan hun behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met uw palletbehoeften.

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

Rondleiding

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.