Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van stalen trappen en balustrades voor de professionele markt met een sterke focus op appartementenbouw.


Openingstijden:
Ma: 08:00 - 17:00
Di: 08:00 - 17:00
Wo: 08:00 - 17:00
Do: 08:00 - 17:00
Vr: 08:00 - 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

Matel Metaal is in 1995 als familiebedrijf opgericht. Als veelzijdig las- en constructiebedrijf richten wij ons op de professionele markt met een sterke focus op de woningbouwmarkt. Bij Matel Metaal houden we van no-nonsense. Dat merk je aan onze platte organisatiestructuur en een open en eerlijke bedrijfscultuur. Door de familiaire sfeer is de interne betrokkenheid groot en maken wij graag lange termijn keuzes gericht op de continuïteit van ons bedrijf en onze mensen.

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

Open Dag bij Matel Metaal B.V. georganiseerd door TwenterandWerkt!

---

🔧 Stap zelf in de wereld van lastechniek bij Matel Metaal! 🔧

TwenterandWerkt nodigt u uit voor een unieke open dag bij Matel Metaal B.V. op zaterdag 14 oktober van 10:00 tot 15:00 uur. Dit is dé gelegenheid om niet alleen te kijken, maar ook actief deel te nemen aan de wondere wereld van het lassen.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe het voelt om het lasapparaat ter hand te nemen en metaal aan metaal te smelten? Dit is uw kans! Onder begeleiding kunt u zelf ervaren hoe het is om te lassen. Een ervaring die u zonder twijfel bijblijft!

Of u nu nieuwsgierig bent, overweegt een carrièreswitch te maken of gewoon eens iets nieuws wilt proberen: Matel Metaal en TwenterandWerkt verwelkomen u voor deze hands-on ervaring.

* 📅 Datum: Zaterdag 14 oktober
* 🕙 Tijd: 10:00 tot 15:00
* 📍 Locatie: Matel Metaal B.V.

Stap uit uw comfortzone en ervaar de vonken en het vakmanschap van het lassen zelf. Wie weet wat voor talent er in u schuilt!

Wij kijken ernaar uit om u deze dag te verwelkomen!

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.