Wil jij als bedrijf ook een pagina, gevonden worden op ons platform en meedoen met de open bedrijvendag? Meld je dan nu aan en doe mee

Meld je aan

...

Wij zijn Spartagym vriezenveen, een sportschool voor jong en oud. Wij Colin en Lisanne helpen jou je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te maken.


Openingstijden:
Ma: 06:00 - 00:00
Di: 06:00 - 00:00
Wo: 06:00 - 00:00
Do: 06:00 - 00:00
Vr: 06:00 - 00:00
Za: 06:00 - 00:00
Zo: Gesloten
WIE ZIJN WIJ

Onze missie is om een laagdrempelige sportschool te creëren waar iedereen, ongeacht hun niveau of ervaring, welkom is om aan hun gezondheid en fitness doelen te werken. Als eigenaar met 15 jaar ervaring in fitness en bodybuilding, zullen we onze leden voorzien van hoogwaardige apparatuur en faciliteiten, evenals deskundige begeleiding en ondersteuning bij het behalen van hun doelen.

Wij geven u gratis training en voeding advies op maat. Onze sportinstructeurs zijn bereid om een aantal dagen gratis mee te trainen om ervaring te delen. Kom gratis een aantal dagen trainen om te kijken of het geschikt voor jou is.

We geloven dat een gezonde levensstijl niet alleen afhankelijk is van het trainen in de sportschool, maar ook van de juiste voeding en levensstijlkeuzes. Daarom bieden we aan alle leden die hier open voor staan een gratis sport- en voedingsadvies aan om hen te helpen hun fitness doelen te bereiken en te behouden.

We begrijpen ook dat het soms moeilijk kan zijn om tijd vrij te maken voor de sportschool als je kinderen hebt. Daarom hebben we een grote speelhoek voor kinderen ingericht, die op elk moment van de dag kan worden gebruikt zodat onze leden zich geen zorgen hoeven te maken over de opvang van hun kinderen tijdens hun trainingen.

Ons doel is om een gemeenschap te creëren waar onze leden zich op hun gemak voelen en hun gezondheid en fitness op de juiste manier kunnen verbeteren. We zijn vastbesloten om onze leden te ondersteunen en aan te moedigen om hun doelen te bereiken en hun leven ten goede te veranderen.

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITEN

→14 oktober open bedrijvendag

→Hou onze facebook in de gaten voor activiteiten en leuke acties.

 


 

Vacatures
ONTWIKKEL JEZELF EN MAAK EEN IMPACT OP JOUW CARRIERE. SLUIT JIJ JE AAN BIJ ONS TEAM?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.